FAQ

Het internet verandert snel, maar als de website goed onderhouden wordt, kan een website minimaal 5 jaar goed functioneren. Wel is het belangrijk in de gaten te houden of de website op alle beschikbare schermformaten nog goed functioneert.

Dit is om te voorkomen dat hackers de site overnemen en gebruiken voor minder sympathieke doeleinden. Zodra een plugin verouderd is, creeert dit een ingang voor ongenode gasten.

Het grote voordeel van Wordpress is het enorme netwerk van ontwikkelaars dat erbij betrokken is. Er komen steeds nieuwe en verbeterde plugins bij om de website nog mooier en beter te laten functioneren. Daarnaast wordt het grootste deel van deze plugins up-to-date gehouden en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op internet-gebied.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Om dit op te lossen is verstand van mapstructuren en programmacode vereist.

Neem contact op met het hostingbedrijf waar uw website is ondergebracht.

Voor het onderhouden van een wordpress site zijn talloze tutorials te vinden. Bij een basic site is het niet heel ingewikkeld om zelf inhoud toe te voegen aan de website.

Het vraagt wel tijd om dit te leren. Als u niet weet hoe wordpress werkt, kan u uw website schade toebrengen. Zorg daarom altijd voor goede back-ups.

Zorg dat u goed weet welke plugins voor welk onderdeel van de website zijn gebruikt, dan kunt u hier zelf ook mee aan de slag.

Heeft u de website niet zelf gebouwd of 'gevuld'? Kijk dan goed welk deel van de tekst welk label heeft of of er mogelijk een extra code is toegevoegd. Vraag dit evt. na.